outlaw, To juz druga próba?
nie ma siły na "złodzieja" - przemyślenia
Zwiń
X
-
jacomelli tja drugie , podejscie :evil: :evil: :evil: jak ZLAPE TO POBLIKUJE TWARZ LUB CALE ZAJSCIE , ludzie przeciez skoda octavia to nie VEYRON!!!, to jest moje 1 auto i sie odje.... , jezdze nim i juz :diabelski_usmiech a jak co komu sie nie gryzie , to go myszy zjedza, ewntualnie moze byc to ktos , znany z (ubezpieczalni) tez tak slyszalem , wynajmuja kradzieja i auta nim wtedy ty do ubezpieczalni az ze polak to nim pileczke odbijac, znam ja to :evil: ,nie wiem stoja u sasiada golf 5 i dostawczy merc, obok porsche cabrio , bmw m3 , nowy ford fiesta i reno clio, dalej nowy nissan kuasz itd, po co komu skoda?????? he! co 12 letnie auto , bo ma , co diesla pod maska , ze cena jest okolo 1600-1800 funtow , w porywach , i co dalej a juz wiesz slowa , ten temu ten nastepnemu, i juz ma sie info , igladam dosc duzo filmikow o kradziejach na youtube, im nowsze tym lepiej znika, dobrze ze mama nic nie wiem bo zawalu by dostala
maly pomysl przyszedl mi do glowy ,
meridian ebay uk, za male pieniadze moza ja zainstalowac , gdzie sie chce, pomyslow mi nie brakuje , moze to byc surikatka albo dzieciecy woz strazacki jako maskowanie, wyciac otwor na kamere i gotowe, mozna kombinowac ,zabawta sie w 007)), narazie doszlem do wniosku, ze to ktos z pracy bo nie wszystkie ,narazie drzwi sa oznaczone przez kradzieja,zobaczymy co wymysla-- rece co nimi krece--
adnotacja 06.06.2013 , owy ---rece co nimi krece--- znalazl sie na fajsie z adresemmmmmmmm :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
a tu jeszcze cosik tez fajnego podglad za taka cene warto)
prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
Komentarz